دوره آموزش مهارتی «بهداشت شیردوشی و نقش آن در کیفیت شیر خام» با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و نظام دامپزشکی استان قزوین برگزار می‌شود

۰۴ آذر ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۰ کد : ۷۶۵۶۹ اخبار
تعداد بازدید:۵۴۶
دوره آموزش کوتاه مدت مهارتی «بهداشت شیردوشی و نقش آن در کیفیت شیر خام» با هدف ارتقای کیفیت و سلامت شیر خام تولیدی مراکز پرورش دام برگزار می‌شود.
دوره آموزش مهارتی «بهداشت شیردوشی و نقش آن در کیفیت شیر خام» با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و نظام دامپزشکی استان قزوین برگزار می‌شود

دوره آموزش کوتاه مدت مهارتی «بهداشت شیردوشی و نقش آن در کیفیت شیر خام» با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و نظام دامپزشکی استان قزوین برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین، دکتر دوسرانیان مقدم رئیس دانشگاه با اعلام این خبر، گفت: در راستای اجرای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه جامع علمی کاربردی و نظام دامپزشکی استان، دوره آموزش کوتاه مدت مهارتی بهداشت شیردوشی و نقش آن در کیفیت شیر خام که با هدف ارتقای کیفیت و سلامت شیر خام تولیدی مراکز پرورش دام تدوین و در ششمین جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی درسی دانشگاه به تصویب رسیده است، در استان قزوین برگزار خواهد شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین با بیان اینکه این دوره به مدت 12 ساعت در شرکت سلامت پژوهان فاخر گفتار کاسپین برگزار می‌شود، اظهار داشت: به منظور ارتقای کیفیت و سلامت شیر خام و کاهش زیان اقتصادی مراکز تولید شیرخام، مهارت‌جویان این دوره کوتاه مدت آموزشی با مبانی بهداشت شیردوشی و عوامل میکروبی موجود در سالن شیردوشی آشنا می‌شوند و در پایان دوره، مدرک وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری را توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی دریافت خواهند کرد.

شایان ذکر است این دوره آموزش مهارتی کوتاه مدت برای علاقه‌مندان با مدرک دیپلم، کاردانی و کارشناسی در رشته‌های دامپزشکی، دامپروری، علوم آزمایشگاهی دامپزشکی، بهداشت شیر و فراورده‌های خام دامی و بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی با حداقل یک سال سابقه فعالیت مرتبط طراحی شده است و در پایان دوره به منظور سنجش میزان یادگیری مهارت‌آموزان آزمون‌ کتبی گرفته می‌شود.


( ۱ )