اولین جلسه از دوره کوتاه مدت آموزش مهارتی پخت نان سالم با آرد کامل در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۹ کد : ۷۳۴۰۲ اخبار
تعداد بازدید:۸۶۸
اولین جلسه از دوره کوتاه مدت آموزش مهارتی پخت نان سالم با آرد کامل با همکاری انجمن سلامت و تغذیه سالم قزوین و دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.
اولین جلسه از دوره کوتاه مدت آموزش مهارتی پخت نان سالم با آرد کامل در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین برگزار شد

اولین جلسه از دوره کوتاه مدت آموزش مهارتی «پخت نان سالم با آرد کامل» در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین، اولین جلسه از دوره کوتاه مدت آموزش مهارتی پخت نان سالم با آرد کامل با همکاری انجمن سلامت و تغذیه سالم قزوین و دانشگاه جامع علمی کاربردی با استقبال مهارت‌آموزان برگزار شد. در این دوره مهارت‌آموزان به مدت 14 ساعت در دو بخش نظری و عملی، ضمن شناخت آرد کامل، به صورت کاربردی با نحوه عمل‌آوری خمیر با استفاده از آرد کامل و روش پخت این نوع نان در منزل آشنا می‌شوند.

در اولین جلسه از این دوره، دکتر محمد دوسرانیان مقدم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین با حضور در کلاس آموزش نظری، با تاکید بر اهمیت آرد کامل در سبد تغذیه خانواده، از انجمن سلامت و تغذیه سالم قزوین به جهت پیگیری در ایجاد زمینه تولید نان با استفاده از آرد کامل در استان تقدیر و خاطر نشان کرد فراهم ساختن زنجیره تولید نان سالم از مرحله تولید آرد کامل تا پخت نان نیاز به حمایت همه مدیران در بخش‌های مختلف اجرایی، سلامت، آموزشی و فرهنگی استان دارد و این دانشگاه با ورود به این موضوع مهم سعی کرده است نقش خود را در کمک به سلامت خانواده‌ها ایفا کند.

گفتنی است در پایان این دوره آموزشی که با تدریس خانم فریبا رجبی مدرس با سابقه و فعال حوزه تغذیه سالم استان در حال برگزاری است، به مهارت آموزان گواهینامه معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطاء خواهد شد.


( ۲ )