پیش رویداد استارت‌آپ ویکند باقلوا و شیرینی سنتی در مرکز آموزش علمی کاربردی علوم و فنون قزوین برگزار شد

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۹ کد : ۴۲۲۹۰ اخبار اخبار مراکز آموزشی
تعداد بازدید:۳۰۴۶
پیش رویداد استارت‌آپ ویکند باقلوا و شیرینی سنتی برای اولین بار در سطح کشور با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین و شرکت شهرک‌های صنعتی استان توسط مرکز رشد آموزش علمی کاربردی علوم و فنون قزوین برگزار شد.
پیش رویداد استارت‌آپ ویکند باقلوا و شیرینی سنتی در مرکز آموزش علمی کاربردی علوم و فنون قزوین برگزار شد

پیش رویداد استارت‌آپ ویکند باقلوا و شیرینی سنتی برای اولین بار توسط مرکز رشد آموزش علمی کاربردی علوم و فنون قزوین و با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین و شرکت شهرک‌های صنعتی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین، در این مراسم که با حضور مدیران، علاقمندان به راه‌اندازی کسب و کارهای نوپا، صاحبان ایده، سرمایه‌گذاران و صاحبان کسب و کار برگزار شد، دکتر بابایی رئیس مرکز رشد آموزش علمی کاربردی علوم و فنون قزوین از انگور، پسته و باقلوا به عنوان سه محصول مهم ولی کمتر شناخته شده استان قزوین نام برد و افزود: تولید این محصولات کشاورزی و استفاده آن در شیرینی و باقلوای سنتی قزوین استعداد اشتغال هزاران نفر را در سطح استان دارد که تاکنون به علت عدم نگاه صنعتی در فرایند تولید و بسته‌بندی و بی‌توجهی به اصول بازاریابی علمی در حد محدودی شناخته شده است. وی ساماندهی مشاغل خانگی در حوزه تولید شیرینی و باقلوای سنتی قزوین را در توسعه اشتغال زودبازده ضروری دانست.

در ادامه، دکتر فتح طاهری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین که بعنوان سخنران ویژه در این مراسم حضور داشت، انتخاب موضوع شیرینی و باقلوا در تعریف حوزه فعالیت مرکز رشد و نوآوری را ابتکاری ارزشمند دانست و ابراز امیدواری کرد که با توسعه فعالیت این مرکز شاهد شکوفایی استعدادها و ظرفیت‌های استان قزوین در صنعت شیرینی باشیم. وی با تاکید بر اینکه فعالیت این مرکز رشد و نوآوری در جهت کوچک کردن بازار کارگاه‌ها و تولید کنندگان فعلی شیرینی و باقلوا نیست، تصریح کرد که با فعالیت این مرکز امکان ابداع روش تولید جدید، احیای شیرینی‌های فراموش شده، حضور صنایع و علوم مکمل نظیر صنعت بسته‌بندی و بازاریابی در سطح ملی و فراملی فراهم خواهد شد لذا این مرکز نه در مقام یک رقیب بلکه در جهت توسعه کسب و کار فعالان فعلی این عرصه ایجاد شده است.

دکتر فتح طاهری در بخش دیگری از سخنان خود، ایده‌آل دیدن و ایده‌آل خواستن را از آفات فرهنگی حال حاضر کشور برشمرد و گرایش دانش‌آموزان به سمت رشته‌های تجربی را از نتایج این آفت فرهنگی دانست و افزود: پر واضح است که کشور برای توسعه همه جانبه خود نیازمند پرورش نیروی انسانی متخصص در همه زمینه‌هاست ولی در حال حاضر بخش قابل توجهی از استعدادهای جوان کشور معطوف به پذیرش و تحصیل در رشته‌های پزشکی است در حالی که اگر به ظرفیت‌های کمتر دیده شده ملی توجه شود همین نیروهای جوان می‌توانند با صرف زمان و انرژی کمتری به نتیجه مطلوب خود در کسب شغل و درآمد مناسب دست پیدا کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین با بیان اینکه این دانشگاه پیشگام آموزش‌های مهارتی و کاربردی است، احیای دوره‌های کوتاه مدت پودمانی و تک‌درس را اهم برنامه‌های این دانشگاه عنوان کرد و بر ضرورت آمایش و احصای نیازهای آموزشی استان تاکید کرد.

در ادامه این برنامه، خانم صراف مربی مطرح آشپزی و شیرینی‌پزی کشور در قالب یک کارگاه عملی تولید دو نوع شیرینی را به شرکت‎‌کنندگان آموزش داد.

گفتنی است رویداد استارت‌آپ ویکند باقلوا و شیرینی سنتی در پنج محور فرآیند «تولید، لجستیک و بازاریابی»، «تولید و قالب‌های صنعتی»، «طراحی و بسته‌بندی محصول»، «شناسایی کسب و کارهای خانگی» و «بکارگیری کسب و کارهای الکترونیکی» از تاریخ یکم لغایت سوم اسفندماه در مرکز آموزش علمی کاربردی علوم و فنون قزوین برگزار خواهد شد.

کلیدواژه‌ها: پیش رویداد باقلوا و شیرینی سنتی