گزارش تصویری برگزاری مسابقه آشپزی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین
مسابقه بزرگ آشپزی با شعار «تغذیه سالم از علم تا عمل» با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی مهرام و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین برگزار شد.
مسابقه بزرگ آشپزی با شعار «تغذیه سالم از علم تا عمل» با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی مهرام و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین روز چهارشنبه 12 دیماه در محل لابی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین، در این مسابقه که با هدف ایجاد نشاط و شادابی و همچنین فضای رقابت دوستانه در محورهای «غذاهای سرد، فست فود سالم، دسر و پیش غذا» برگزار شد، اساتید، دانشجویان و کارکنان شرکتکننده در معیارهای طعم غذا، طبخ سالم و تزئین توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفتند. در پایان، علاوه بر اینکه به کلیه شرکتکنندگان به رسم تقدیر جایزهای اهدا شد، برگزیدگان این مسابقه معرفی و با اهدای لوح و جایزه ویژه مورد تشویق قرار گرفتند.
