اصول اساسی موفقیت در کارآفرینی، تفاوتهای مدیر و کارآفرین، فرآیند تبدیل ایده به ارزش، نحوه تشکیل و رشد استارتاپها، صادرات و فرصتهای بینالمللی، مبادلات تجاری در بستر اینترنت از مباحث مطرح شده در کارگاه یکروزه «کارآفرینی، از ایده تا عمل» بود.
به همت واحد استانی قزوین و با هدف آشنایی بیشتر کارشناسان پژوهشی و منتخبی از مدرسان مراکز آموزش علمی کاربردی استان با اصول کارآفرینی، روز دوشنبه 16 اسفندماه کارگاهی تحت عنوان «کارآفرینی، از ایده تا عمل» در محل سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قزوین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان قزوین، در آیین افتتاح این کارگاه یکروزه دکتر آراسته رئیس واحد استانی قزوین در سخنانی با تاکید بر ضرورت توجه به مقوله کارآفرینی به عنوان عامل مهم شکوفایی و توسعه اقتصادی کشورها اظهار داشت: بررسی اقتصادهای موفق دنیا حکایت از نقش و جایگاه ویژه کارآفرینان در توسعه اقتصادی آنها دارد لذا تفکر نادرستی که پویایی اقتصادی و به تبع آن ایجاد فرصتهای شغلی را صرفاً از دولت مطالبه میکند باید تغییر یابد. وی در این خصوص افزود: در شرایط حاضر تقویت فرهنگ کارآفرینی و پرورش نیروی انسانی خلاق و توانمند که اعتماد به نفس و ریسک پذیری لازم برای ورود به عرصههای اقتصادی را دارا هستند زمینه ساز رشد اقتصادی و حل معضل بیکاری در جامعه است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان قزوین با اشاره به نقش این دانشگاه در تقویت روحیه کارآفرینی در میان جوانان و نیروی کار فعال جامعه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان نسل سوم دانشگاههای کشور وظیفه آموزش مهارتی علوم و توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار را عهدهدار است به همین دلیل تسلط مدرسان دانشگاه به اصول کارآفرینی و آشنایی آنها با روشهای علمی تبدیل ایده به محصول تجاری ضروری است.
دکتر آراسته در خاتمه ضمن تشکر از حضور دکتر ضیاء مدرس این کارگاه و قدردانی از میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قزوین، از برگزاری دوره تکمیلی کارگاه آموزشی کارآفرینی در سال آینده خبر داد.
در ادامه، دکتر بابک ضیاء عضو هیات علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران که به عنوان مدرس در این کارگاه آموزشی حضور داشت با ابراز خوشنودی از آغاز موج کارآفرینی در کشور گفت: اتفاقات خوبی در این حوزه در جریان است که ورود دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از همین اتفاقات مبارک است.

وی با بیان اینکه ظرفیتهای بالقوه زیادی در مناطق مختلف کشور وجود دارد خاطرنشان کرد: پرداختن به هر یک از این استعدادها و فرصتها به طور قطع زمینه شکوفایی اقتصادی کشور را فراهم میسازد. این استاد کارآفرینی دانشگاه اضافه کرد: باقلوا و شیرینی قزوین نمونهای از این ظرفیتهای مغفول است که در صورت صنعتی شدن قابلیت عرصه جهانی را خواهد داشت. دکتر ضیاء با مقایسه اقتصاد کره جنوبی با اقتصاد کشورهای در حال توسعه، نقش و اهمیت منابع انسانی خلاق در توسعه اقتصادی این کشور را یادآور شد.
گفتنی است اصول اساسی موفقیت در کارآفرینی، تفاوتهای مدیر و کارآفرین، فرآیند تبدیل ایده به ارزش، نحوه تشکیل و رشد استارتاپها، صادرات و فرصتهای بینالمللی، مبادلات تجاری در بستر اینترنت از دیگر مباحث مطرح شده در این کارگاه یکروزه بود.

برگزاری نشست تبادل نظر و پرسش و پاسخ خاتمه بخش کارگاه یکروزه آموزشی «کارآفرینی، از ایده تا عمل» بود.