Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > تغییر فرهنگ عمومی جامعه از مدرک‌گرایی به مهارت‌گرایی راهکار برون رفت از معضل بیکاری است

دکتر آراسته در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز قزوین:

دکتر دانش‌کار آراسته رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با حضور در صدا و سیمای مرکز قزوین با مهندس معصومی‌فر دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان قزوین، در این دیدار که با هدف انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه و صدا و سیمای مرکز قزوین و به منظور ساخت برنامه‌های مشترک با موضوع معرفی نظام آموزش عالی مهارتی صورت گرفت، طرفین بر لزوم تغییر فرهنگ عمومی جامعه از مدرک‌گرایی به مهارت‌گرایی تاکید کردند.

دکتر دانش‌کار آراسته در این دیدار در تشریح رسالت و سیاست‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: رسالت اصلی دانشگاه توانمندسازی نیروی مولد جامعه و ایجاد فرصت‌های شغلی از طریق ارائه آموزش‌های مهارت‌محور به دانشجویان است. وی در این خصوص افزود: با توجه به سرفصل دروس ارائه شده در رشته‌های علمی کاربردی، به دانش‌آموختگان دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته این دانشگاه در مجموع بیش از چهارهزار ساعت آموزش ارائه می‌شود و این در حالی است که مدت آموزش دوره کارشناسی در دانشگاه‌های نظری حدود دو هزار و 500 ساعت است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین با بیان اینکه 60 درصد دانشجویان دانشگاه در دوره کاردانی در حال تحصیل هستند، اضافه کرد: یکی از مشکلات کشور در عبور از بحران بیکاری، مدرک‌گرایی جوانان است درحالیکه مدرک بدون پشتوانه مهارت، ارزشی ندارد. وی با تاکید بر اینکه تغییر فرهنگ عمومی جامعه از مدرک‌گرایی به مهارت‌گرایی ضروری است، خاطرنشان کرد: این مهم محقق نخواهد شد مگر با همکاری و همدلی تمام دستگاه‌های مسئول حوزه اشتغال و نهاد‌های متولی فرهنگ عمومی جامعه که صدا وسیما در راس آن قرار دارد.

در این دیدار، مدیرکل صدا و سیمای مرکز قزوین رویکرد دانشگاه در امر تغییر فرهنگ‌ جامعه از مدرک‌گرایی به مهارت‌گرایی را بسیار مناسب ارزیابی کرد و افزود: اصلاح فرهنگی جامعه اقدامی است که با صرف انرژی و دقت فراوان و به تدریج حاصل می‌شود چرا فرهنگ خواهان مانایی است و در مقابل تغییر مقاوم است. وی تاکید کرد که برای حصول نتایج مطلوب از فعالیت‌های فرهنگی نیازمند تشریک مساعی و بهره‌مندی از تمام ظرفیت‌های موجود در کشور هستیم.

مهندس معصومی‌فر با بیان اینکه صدا و سیما نیز در زمینه مساله اشتغال جامعه و رفع معضل بیکاری دغدغه دارد، اظهار داشت: صدا و سیمای مرکز قزوین این آمادگی را دارد که با توجه به ظرفیت‌های موجود و با مشارکت‌ دستگاه‌های ذیربط، در جهت ساخت برنامه‌های تولیدی و مستمری که موجب ارتقای فرهنگ جامعه خواهد شد گام بردارد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز قزوین خاطرنشان ساخت که جامعه به دنبال الگوگیری از افراد و عملکردهای موفق است و بر معرفی مصادیق و مستندات جذابی که دانشگاه در ایجاد آن سهیم بوده برای ساخت گزارش ویژه تاکید کرد.
در پایان این دیدار مقرر گردید که جلسات کارشناسی برای دستیابی به یک الگوی مناسب همکاری مشترک میان دانشگاه جامع علمی کاربردی و صدا و سیمای مرکز قزوین ادامه داشته باشد.

١٢:٣٩ - شنبه ١١ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٩٠٢    /    تعداد نمایش : ٧٩